Scouts ervaren boerenleven

De scouts van de Scouting Tono-groep en de Scouting Taizé-groep uit Schiedam brachten een nachtje door op een echte boerderij. Met zo'n 110 stuks melkvee, 40 stuks jongvee en 1.200 varkens leerden zij het echte boerenleven kennen. De plaatselijke pers bericht hier over.

Nieuwsblad Schiedam

In het Nieuwsblad Schiedam, van Rodi Media, een kort artikel over het bezoek van de scouts aan de boerderij in Oudewater.

Het Nieuwsblad Schiedam van 3 juli 2024, pagina 7

Rijnmondsnieuws.nl

Op de nieuwssite Rijnmondnieuws.nl een net iets langer artikel over de ervaringen van de meiden en jongens

Het artikel op Rijnmondnieuws.nl

De Schiedammer Online

Op de nieuwssite De Schiedammer Online het verhaal van het weekend dat de scouts doorbrachten op de Spruitfarm, het boerenbedrijf van Mathieu en Tamara Spruit

De Schiedammer Online bracht ook een enthousiast artikel

De IJsselbode

De IJssebode is hét huis-aan-huisblad voor Oudewater en omgeving. Ook deze krant bracht een enthousiast verhaal over het bezoek van onze scouts aan een boerderij in het bezorgingsgebied van deze krant.

De IJssebode uit Oudewater en omstreken, pagina 6.