titel169.jpg

Avonturen beleven bij de Scouting Tono-groep in Schiedam

Leuk voor ieder kind!

Scouting Nederland

Elke week spelen tientallen kinderen en jongeren het spel van Scouting bij de Scouting Tono-groep, de leukste scoutinggroep van Scouting Schiedam en Scouting Vlaardingen. Meisjes en jongens komen van overal naar onze scoutinggroep.

Scouting Tono-groep logo tweeluikOm spannende avonturen te beleven of om iets te maken waar je zelf verbaasd van zal staan. Kinderen vinden een heleboel dingen leuk en willen veel verschillende activiteiten doen.

Beleef avonturen

Bij de Scouting Tono-groep is van alles mogelijk. Heb je ook zin in een spannende speurtocht, je eigen eten koken op een houtvuur of je lekker verkleden? Iedere week samen een nieuw uitdaging aangaan? Weg van huis, weg van school: theorie is leuk, maar de praktijk is toevallig veel leuker!

Altijd welkom

Bij de Scouting Tono-groep ben je al welkom vanaf je 4e jaar. Of je nu een meisje bent of een jongen, dat maakt niets uit. Scouting kent verschillende leeftijdsgroepen. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!

Kennismaken bij Scouting

Kies je eigen leefijdsgroep, en kom drie weken vrijblijvend mee doen:

4 jaar 5 jaar 6 jaar kind scouting

4 - 7 jaar

Meisjes & jongens

Bevers

15 jaar 16 jaar 17 jaar jongere scouting

15 - 18 jaar

Meisjes & jongens

Explorers

 

Waar?

Met de exacte locatie en routebeschrijving kan je ons altijd vinden. Ons adres is
Sweelincksingel 7, 3122 AL Schiedam.

Scouting Schiedam / Scouting Vlaardingen

De Scouting Tono-groep is een van de scoutinggroepen in Schiedam, en neemt deel aan het samenwerkingsverband Scouting Schiedam. Omdat ons gebouw vlak bij de grens met Vlaardingen ligt, zijn er ook veel leden uit Vlaardingen en is er een goede samenwerking met Scouting Regio Maasdelta en Scouting Vlaardingen.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Bel dan vrijblijvend met Monica Spruit, tel. 010-2467271 of Richard Spruit 06-42506931. Of stuur even een e-mail naar info@scoutingtono.nl.

Direct aanmelden

De Scouting Tono-groep stelt haar activiteiten opnieuw open

Tijdens de recente persconferentie werden de maatregelen rond Corona fors verzwaard. Bij de Scouting Tono-groep merken we dat veel kinderen amper hun huis meer uitkomen. In navolging van het voorjaar heeft de Scouting Tono-groep opnieuw besloten haar activiteiten gratis open te stellen zodat alle kinderen elke week mee kunnen doen.

Veiligheid voor alles

Veiligheid voor alles, dat lijkt het motto te zijn van de maatregelen van de overheid. Bij de Scouting Tono-groep zijn we het daar helemaal mee eens. Het blijkt echter dat het risico rond Corona bij kinderen erg laag is. Daarom mogen van de overheid de scoutingactiviteiten gewoon doorgaan. Kinderen onder de 18 jaar hoeven ook geen afstand te houden tot elkaar, en onder de 12 jaar zelfs niet tot volwassenen. Scouting is dus een veilige activiteit.

Mee doen

Tot 1 januari stelt de Scouting Tono-groep al haar activiteiten open voor alle meisjes en jongens. Gratis en vrijblijvend. Dat betekend dat iedereen mee kan doen met de eigen leeftijdsgroep. En tot 1 januari betaal je hier geen contributie voor. Er hoeft ook geen scouting-kleding oid aangeschaft te worden. De activiteiten zijn wel net zo leuk als altijd!

Hoe meldt je je kind aan?

Aanmelden is wel verplicht. Dan kan via het formulier onder aan deze pagina. Je dochter of zoon gaat dan mee doen met de eigen leeftijdsgroep:

Vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt. Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Monica (010-2467271) of Richard (06-42506931).

Schrijf je dochter of zoon in, dan kan zij of hij aanstaande zaterdag al mee doen!

Vrijblijvend meedoen

Elk kind is van harte welkom om drie weken lang, vrijblijvend, te komen kijken en lekker mee te doen. Wilt u uw kind opgeven om ook vrijblijvend kennis te komen maken? Geef uw kind hieronder op om gratis drie weken mee te doen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons, wij gaan hier voorzichtig mee om.

Powered by BreezingForms

Sponsor ons gratis

Sponsor de Scouting Tono-groep, zonder dat het je één cent kost.

Sponsor ook...
of bekijk de resultaten...