Tono Tamtam juli 2023


Tono Tamtam juli 2023
jaargang 22, nr. 6 (uitgave 214)

De meeste speltakken hebben het seizoen afgesloten met een uitje. De laatste voorbereidingen voor het zomerkamp zijn in volle gang. Tegelijkertijd kijken we ook vooruit naar de start van het nieuwe seizoen na de zomervakantie, met het Kids Powerrr event op 9 september.

Lees de Tono Tamtam van juli 2023

Een artikel uit deze tamtam

Vakantie en daarna ...

De zomervakantie staat voor de deur. De meeste speltakken hebben hun laatste opkomsten al gehad, en hebben dus al vakantie. De oudere speltakken gaan nog op zomerkamp, voordat voor hen de (scouting-)zomervakantie begint.
Op 26 augustus is dan weer de eerste opkomst na de vakantie, en al op 2 september gaan we overvliegen en dan ...

Kids Powerrr Event!

Op 9 september is het zover: dan staat weer het Kids Powerrr Event voor de deur, een opkomst van 11:00 uur tot en met 14:30 uur.

Het Kids Powerrr Event is de open dag van onze groep, waar dan van alles te beleven is. Van iets roosteren boven het kampvuur tot klimmen en klauteren, iets creatiefs of in de natuur bezig zijn. Op deze dag is er voor iedereen wel wat te doen.

Daarom willen we jullie via deze weg alvast vragen om te kijken of je misschien wel vriendjes en vriendinnetjes hebt die een keertje willen komen kijken, of misschien wel een broertje of zusje.

Nodig ze gezellig uit, of meldt ze vast aan.

Er zal nog een brief volgen met meer informatie.