titel65.jpg

In de krant

of op TV

Soms komt de Scouting Tono-groep in de krant of in het nieuws. Lees hier de krantenartikelen terug of bekijk de uitzending waar de Scouting Tono-groep in voorkwam.

JW-TV maakte een reportage over de herstart van de opkomsten

Scouting Tono-groep start weer op

Opkomsten in buitenlucht

Nu de regels in verband met Corona langzaam worden versoepeld beginnen de opkomsten weer bij de Scouting Tono-groep. JW-TV kwam op bezoek en maakte een reportage over de herstart.

De Scouting Tono-groep begint weer met haar fysieke opkomsten

Scouting Tono-groep start activiteiten weer

Alle kinderen zijn welkom

Na het versoepelen van de maatregelen rond Corona mogen ook scoutinggroepen -onder strenge voorwaarden- weer beginnen met hun bijeenkomsten. Het Algemeen Dagblad maakte er een regionaal artikel van.

De beverleiding op Schie TV over het on-line programma van de Scouting Tono-groep

Scouting Tono gaat online

Beverleiding vertelt op Schie TV

Nu er geen opkomsten toegestaan zijn door de Corona-crisis organiseert de Scouting Tono-groep on-line opkomsten voor haar jeugdleden. Bij Schie TV mocht de beverleiding uitleggen hoe dit gaat bij de bevers.

In 2020 bestaan de welpen 100 jaar in Nederland, en dat wordt gevierd.

Taart voor 100-jarige welpen

In 2020 bestaan de welpen 100 jaar in Nederland, en dat wordt gevierd. Vrijwel alle welpenhordes in Schiedam bakten op 29 februari taart om het 100-jarige bestaan te vieren.

"Best eng, maar als je het toch durft loopt je te stralen: de bevers en welpen hielden hun jaarlijkse Play Back Show.

Scouts op het podium

Kunstenares Yvon Koopmans kwam langs om een kunstworkshop rond afval te geven

Scouts houden afvalworkshop

Vorig jaar won de Scouting Tono-groep de Afval The Challenge-wedstrijd van de gemeente Schiedam net niet: de Scouting Tono-greop werd tweede. Daarom kwam kunstenares Yvon Koopmans langs om een kunstworkshop rond afval te geven. De scouts maakten kunstige creaties.

De kinderen van de Scouting Tono-groep en Kids Groenoord Zuid versierden de wijkkerstboom.

Wijkkerstboom prachtig versierd

Scout Monica Pool in de studio van Radio Schiedam

Leukste vereniging van Schiedam

In 2013 riep de internetsite 'de Leukste Vereniging van Nederland' de Scouting Tono-groep uit tot de Leukste Vereniging van Schiedam. Op Radio Schiedam werden scout Monica Pool en Bestuurslid Richard Spruit geinterviewd.

Leukste vereniging van Schiedam: De Scouting Tono-groep

In 2013 riep de internetsite 'de Leukste Vereniging van Nederland' de Scouting Tono-groep uit tot de Leukste Vereniging van Schiedam. Daarmee is de Scouting Tono-groep door naar de provinciale ronde.