Doe mee aan het Kids Powerrr Event

Het Kids Powerrr Event is hét gratis buitenevenement voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Met uitdagende activiteiten, zoals een bungeerun, kratklimmen, boogschieten, koken op houtvuur en nog veel meer.

Schrijf je in, en doe gratis mee op zaterdag 9 september.

Lekker buiten bezig

Alle kinderen houden van lekker buiten spelen. Op zaterdag 9 september kan dat tijdens het Kids Powerrr Event. Voor alle meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar. Het is gratis en open voor iedereen. Loop tussen 11:00 uur en 14:30 uur binnen en doe lekker mee!

Probeer zelf hoe ver jij komt in de bungyrun tijdens het Kids Powerrr Event van de Scouting Tono-groep.

Tijdens het Kids Powerrr Event zijn er voor iedereen uitdagende activiteiten. Wat dacht je er van je eigen eten klaar te maken op een houtvuur? De uitdaging aan te gaan om te kijken hoe hoog je kunt klimmen op een wiebelige stapel kratten? Boogschieten? Kijken hoe ver jij komt in de bungeerun?

Kratklimmen. Ga jij de uitdaging aan? Bij de Scouting Tono-groep.

Geef je op

Wil je ook mee doen? Geef je op! Vul hieronder je naam in, en we rekenen op je komst.

Het Kids Powerrr Event is op 2 september bij het gebouw van de Scouting Tono-groep, Sweelincksingel 7, Schiedam. Voor wie niet bekend is: bij de Laan van Bol'es in Schiedam-Groenoord langs de Dirk van de Broek de wijk in rijden tot je achter in de wijk de herenboerderij ziet liggen.

Welkom

Iedereen tussen de 4 en (ongeveer) 14 jaar is van harte welkom. Ook ouders worden uitgenodigd lekker mee te komen en zelf mee te maken welke activiteiten hun kinderen doen.

Koken op houtvuur bij de Scouting Tono-groep Vlaardingen

Opgeven

Kids Powerrr Event

Geef je op voor het Kids Powerrr Event!

  • Je bent van harte welkom
  • Het is gratis
  • We houden rekening met halal en eventuele allergieën (wel svp even invullen)
  • We gaan zuinig om met uw gegevens

Powered by BreezingForms