titel97.jpg

Sponsor gratis de Scouting Tono-groep

Gratis!

Koopt u wel eens bij een van de aangesloten webwinkels? Zoek deze hieronder op en klik op de winkel. U komt dan op de normale website van de winkel, met dezelfde prijzen als iedereen. Maar, als u nu besteld, ontvangt de Scouting Tono-groep een klein percentage van het aankoopbedrag.

Voor u is het gratis, voor ons een mooie (kleine) opbrengst! Wij krijgen wél de provisie, maar kunnen uiteraard niet zien wat u koopt, uw privacy is gegarandeerd.

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

of bekijk de resultaten

Merk op dat deze manier van sponsoren volledig anoniem is: wij krijgen niet te zien wie er gesponsord heeft, welke artikelen er zijn gekocht of waar het is bezorgd. Wij zien niet meer dan u zelf ziet achter de link "bekijk de resultaten". Het sponsoren is dus volledig anoniem.

Zoals u via dezelfde link kunt zien gaat het om relatief kleine bedragen, maar wel bedragen die, bij elkaar opgeteld, tot een leuk extra bedragje voor de Scouting Tono-groep vormen, waar we net even dat kleine beetje extra mee kunnen doen.

Sponsort u ons ook? Het is een kleine moeite, en voor ons een groot plezier! Namens alle bevers, welpen, scouts, explorers, roverscouts, plusscouts en vrijwilligers: hartelijk bedankt!