Wachtlijst bij de bevers

Tussen februari en mei is onze bevergroep, de Huppelveldkolonie, enorm gegroeid. Helaas moet u tijdelijk rekening houden met een korte wachtlijst. Wilt u uw kind op de wachtlijst laten plaatsen, neem dan even contact op.

Tussen februari en mei is onze bevergroep, de Huppelveldkolonie, enorm gegroeid. Waar we in februari na het overvliegen met 4 Bevers achter zouden blijven, zijn we nu met een groep van 17 Bevers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar …

Vanuit Scouting Nederland is een aanbevolen lid-leiding ratio opgesteld. Bij Bevers ligt de wenselijke eis op 1 op 4. Dit betekent dat de Bevers met 4 leiding 16 kinderen een leuke opkomst kunnen geven. Omdat er elke week wel iemand afwezig is, hebben wij besloten onze grens te leggen bij 17 kinderen.

Dit houdt in dat de komende aanmeldingen bij de Bevers op een wachtlijst komen. Hier staan op het moment al een paar kinderen op. Wanneer u uw kind wilt aanmelden bij de Bevers, houdt er dan rekening mee dat er een korte wachtlijst kan zijn.

Wanneer u nog vragen heeft, stel ze dan gerust aan de Beverleiding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

De bevers van de Huppelveldkolonie