Doe mee aan het Kids Powerrr Event

Het Kids Powerrr Event is hét gratis buitenevenement voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Met uitdagende activiteiten, zoals een bungeerun, kratklimmen, boogschieten, koken op houtvuur, sleutelhangers knopen en nog veel meer.

Voor het Kids Powerrr Event 2023: meld je hier aan: Kids Powerrr Event

Schrijf je in, en doe gratis mee op zaterdag 2 oktober.

Lekker buiten bezig

Alle kinderen houden van lekker buiten spelen. Op zaterdag 2 oktober kan dat tijdens het Kids Powerrr Event. Voor alle meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar. Het is gratis en open voor iedereen.

Probeer zelf hoe ver jij komt in de bungyrun tijdens het Kids Powerrr Event van de Scouting Tono-groep.

Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn er voor iedereen uitdagende activiteiten. Wat dacht je er van je eigen eten klaar te maken op een houtvuur? De uitdaging aan te gaan om te kijken hoe hoog je kunt klimmen op een wiebelige stapel kratten? Je eigen sleutelhanger knopen? Boogschieten? Kijken hoe ver jij komt in de bungyrun?

Kratklimmen. Ga jij de uitdaging aan? Bij de Scouting Tono-groep.

Geeft je op

Wil je ook mee doen? Geef je op! Vul hieronder je naam in, en we rekenen op je komst.

Het Kids Powerrr Event is op 2 oktober van 13:00 tot 16:00 uur bij het gebouw van de Scouting Tono-groep, Sweelincksingel 7, Schiedam. Voor wie niet bekend is: bij de Laan van Bol'es in Schiedam-Groenoord langs de Dirk van de Broek de wijk in rijden tot je achter in de wijk de herenboerderij ziet liggen.

Corona

Veiligheid voor alles! Alle activiteiten van het Kids Powerrr Event zijn buiten. Bij slecht weer zullen we het evenement dus af moeten blazen. Als je je e-mailadres hebt opgegeven informeren we je hierover.

Ouders zijn van harte welkom. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te houden, en we vragen dat ook te doen. Mocht de overheid weer strengere regels in moeten stellen waardoor het event niet door kan gaan, dan ontvang je daarover van ons bericht via e-mail.

Koken op houtvuur bij de Scouting Tono-groep Vlaardingen

Opgeven

Kids Powerrr Event

Geef je op voor het Kids Powerrr Event!

  • Je bent van harte welkom
  • Het is gratis
  • We houden rekening met halal en eventuele allergieën (wel svp even invullen)
  • We gaan zuinig om met uw gegevens

Powered by BreezingForms