Tono Tamtam oktober 2022


Tono Tamtam oktober 2022
jaargang 21, nr. 7 (uitgave 206)

Dit is de eerste Tamtam na de zomervakantie. Het seizoen is alweer goed begonnen. Zo is er overgevlogen, bezochten de bevers de figuren in Hotsjitonia, Speelden de welpen levend Among Us, vierden de explorers een verjaardag en zoeken we een tweede penningmeester.

Lees de Tono Tamtam van oktober 2022

Een artikel uit deze tamtam

We hebben er zin in!

Dit is de eerste Tamtam na de zomervakantie. Het seizoen is alweer goed begonnen. Er is al overgevlogen en de eerste installaties hebben ook al plaatsgevonden. We hopen dat de overvliegers het in hun nieuwe groep net zo naar hun zin gaan hebben als in de oude groep.

Deze maand beginnen we gelijk goed, met de Duinenmars in Kijkduin. Normaal gesproken wordt die in april gelopen, maar vanwege corona-beperkingen was het lang onduidelijk of er in april nou wel of
niet gelopen zou mogen worden, dus om het zekere voor het onzekere te nemen, is besloten om uit te wijken naar oktober. De weersvoorspelling voor deze dag was niet heel geweldig, maar
uiteindelijk leek dat in de praktijk wel mee te vallen, met zelfs hier en daar een zonnetje.

Een andere oktober-traditie is de Jota/Joti; die zal gehouden worden in het weekend van 15 oktober en in het eerste weekend van de herfstvakantie houden de welpen een weekendje. Dus weer heel veel leuke dingen te beleven deze maand!