'Open ochtend' op 27 augustus bij de Scouting Tono-groep

Altijd al avonturen willen beleven? Op 27 augustus 2011 is bij uitstek je mogelijkheid om een kennis te komen maken met de Scouting Tono-groep. De hele ochtend houdt de Scoutinggroep een open ochtend voor meisjes en jongens tussen de 7 en 14 jaar oud. Je bent van harte welkom van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Je eigen eten maken boven een kampvuurtje Je kan op deze zaterdagochtend zo maar binnenlopen in ons groepshuis aan de Sweelincksingel 3 in Schiedam (zie ook de routebeschrijving) of je kan van te voren even laten weten dat je komt. Bel in dat geval even met Sander van Heest, tel 010-4492425 of 06-24924131 of vul het formulier in onder aan de pagina. Daar kan je ook alle vragen stellen die je eventueel vooraf hebt.

Wat gaan we doen? Nou, eigenlijk hetzelfde wat we andere weken ook doen, ook al kunnen we daar op een dag maar een heel klein deel van laten zien. Er is een deel kennismaken met je eigen leeftijdsgroep en een deel doen we met alle leeftijdsgroepen door elkaar. Je kunt bij ieder deel van het programma zo inlopen, maar waarschijnlijk is het veel leuker voor je als je de hele ochtend deelneemt. Aan jou de keuze.

Voor je ouders zijn er vrijwilligers aanwezig die al hun vragen kunnen beantwoorden. Wil je toch vooraf vast wat meer weten? Kijk dan even bij de fotoseries van de afgelopen jaren.

Voor wie?

Ben je woonachting in Schiedam of Vlaardingen (oostelijke deel)? Ben je een meisje of jongen tussen de 7 jaar en 14 jaar oud? Hou je van avontuur, elke week wat anders doen samen met je vrienden of vriendinnen? Dan ben je van harte welkom bij de leukste scoutinggroep van Schiedam en Vlaardingen. Voor elk kind van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 of 14 jaar oud is er veel te beleven. In je eigen leeftijdgroep, afgestemd op je eigen intresses.

Aanmelden

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar als je even doorgeeft dat je komt, dan houden we rekening met je komst.

* = Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens.