'Open ochtend' op 14 september bij de Scouting Tono-groep

Altijd al avonturen willen beleven? Op 14 september 2013 is bij uitstek je mogelijkheid om een kennis te komen maken met de Scouting Tono-groep. De hele ochtend houdt de Scoutinggroep een open ochtend voor meisjes en jongens tussen de 7 en 14 jaar oud. Je bent van harte welkom van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Je kan op deze zaterdagochtend zo maar binnenlopen in ons groepshuis aan de Sweelincksingel 7 in Schiedam (zie ook de routebeschrijving) of je kan van te voren even laten weten dat je komt. Bel in dat geval even met Monica Spruit, tel 010-2467271 of vul het formulier in onder aan de pagina. Daar kan je ook alle vragen stellen die je eventueel vooraf hebt.

Wat gaan we doen? Nou, eigenlijk hetzelfde wat we andere weken ook doen, ook al kunnen we daar op een dag maar een heel klein deel van laten zien. Er is een deel kennismaken met je eigen leeftijdsgroep en een deel doen we met alle leeftijdsgroepen door elkaar. Je kunt bij ieder deel van het programma zo inlopen, maar waarschijnlijk is het veel leuker voor je als je de hele ochtend deelneemt. Aan jou de keuze.

Voor je ouders zijn er vrijwilligers aanwezig die al hun vragen kunnen beantwoorden én staat de koffie klaar.

Voor wie?

Ben je woonachtig in Schiedam of Vlaardingen? Ben je een meisje of jongen tussen de 7 jaar en 14 jaar oud? Hou je van avontuur, elke week wat anders doen samen met je vrienden of vriendinnen? Dan ben je van harte welkom bij de leukste scoutinggroep van Schiedam en Vlaardingen. Voor elk kind van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 of 14 jaar oud is er veel te beleven. In je eigen leeftijdgroep, afgestemd op je eigen interesses.

Aanmelden

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden! Loop gerust zo maar binnen, maar als je wel doorgeeft dat je komt, dan houden we rekening met je komst.

* = Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens, geven geen gegevens weg, zullen u niet spammen. Wel gebruiken we uw e-mailadres om u te informeren als er op het laatste moment nog nieuws is.

Wie, wat, waar?

  • Alle meisjes en jongens van 7 tot 14 jaar én hun ouders/verzorgers
  • van 10:00 uur tot 13:00 uur
  • Groepshuis Scouting Tono-groep, Sweelincksingel 7, Schiedam
  • Geheel vrijblijvend, geen kosten
  • Wij zorgen voor wat te eten en te drinken

Meer informatie

Wil je van te voren vast wat meer weten? Kijk dan even bij:
de activiteitenkalender
Nog vragen? Kijk even bij kennismaken voor de juiste contactgegevens.